• 0031 (0) 639777639
  • info@ontruimingsdienstnoord.nl
  • Dordsestraat 20 Emmen

Ontruimen onze specialiteit

Ontruimen onze specialiteit

Ontruimingsdienst Noord is een een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel ontruimen en bezemschoon opleveren van Bedrijfspanden en woningen. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om het ontruimen en weten precies waar we op moeten letten om snel en vakkundig te werken. Bij ons staan de wensen van de klant centraal en alles is in overleg mogelijk. Omdat onze ervaring erg breed is en we gebruiken maken van een door de jaren heen opgebouwd netwerk, kunnen we snel en kosten besparend werken. Dit gaat gaat natuurlijk niet te koste van de ontruiming en het eind resultaat. Daarom leveren wij de ontruiming tegen een erg nette prijs .

Onze manier van werken.

Nadat u ons heeft ingeschakeld om u bedrijfspand of woning te ontruimen, gaan we een plan maken. In alle gevallen vragen wij eerst alle kostbare en persoonlijke dierbare spullen te sorteren en eventueel te verwijderen, mocht dit om emotionele redenen niet lukken dan kunnen we dit in overleg ook voor u doen.

Zodra we een beeld hebben van wat er achter blijft, maken we een prijs op maat voor de totale ontruimen en het bezemschoon opleveren, helemaal klaar voor de eindinspectie. . We zullen altijd kijken of we spullen kunnen hergebruiken en of verkopen, en dit eventueel in overleg met u schenken aan een goed doel.

Met wie werken wij samen

Voor het ontruimen van bedrijfspanden of woningen werken wij nauw samen met diverse partners. Hierbij kan u denken aan de notaris, het Leger Des Heils, diverse kringloop winkels en de minima bank en in sommige gevallen ook particulieren. Ons netwerk stelt ons in staat om uw bedrijfspand of woning snel en vakkundig te ontruimen.

Een scherpe prijs en toch dezelfde kwaliteit.

Door onze ruime ervaring en het brede netwerk kunnen wij snel en efficiënt werken. We zullen altijd kijken naar de meest voordelige manier om u bedrijfspand of woning te ontruimen

 

Meer informatie .

Wilt u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons tijdens kantoor uren op 0031 (0) 639777639 of via de whatsapp button rechts boven in.

Informatie over de diensten die wij leveren vind u hier >> Diensten

ontruimen
ontruimen van a tot sleutel