• 0031 (0) 639777639
  • info@ontruimingsdienstnoord.nl
  • Dordsestraat 20 Emmen

Woningontruiming

Woningontruiming

U staat voor de uitdagende taak om een woning te ontruimen. En woningontruiming is meestal het gevolg van een ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden, scheiding of bijvoorbeeld emigratie.. Vaak gaat het ook nog eens gepaard met behoorlijk wat stress omdat de tijd die men krijgt om de woning te ontruimen vaak beperkt is, het huur contact loopt af en de kosten lopen snel op. Wij begrijpen dat niet iedereen zelf instaat is om zelf de woning te ontruimen, en bieden een professionele en betrouwbare oplossing.

woningontruiming
Van begin tot eind zorgeloos opgeruimd

Onze werkwijze: Zorgeloos Opgeruimd

Elke ontruiming is er één die afstemt word op de persoonlijke wensen van de klant. In het eerste gesprek inventariseren we de uit te voeren werkzaamheden. Daarin word vastgelegd wat er bijvoorbeeld met de inboedel gaat gebeuren, welke persoonlijke bezittingen moeten worden overgedragen aan familie. Maar ook de praktische dingen, zoals het moment van oplevering, oplever eisen van de woningbouwvereniging en natuurlijk de aanvang van de werkzaamheden.

Al deze afspraken vind u overzichtelijk terug in de door ons vrijblijvend opgestelde offerte.

Discreet en persoonlijk

Tijdens het ontruimen van de woning zal alles door ons worden gecontroleerd op persoonlijke bezittingen of dingen die een emotionele waarde hebben zoals foto’s of sierraden. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, documenten, sierraden worden door ons persoonlijk aan u overgedragen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de administratie discreet te laten vernietigen.

Zodra de woning compleet leeg is lopen we de woning compleet na en kunnen waar mogelijk kleine reparaties uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het vullen van schroefgaatjes, het fatsoenlijk afdoppen van elektriciteit maar ook bijvoorbeeld het fatsoeneren van de tuin behoort tot de mogelijkheden.

Hergebruik Goederen

Wij proberen zoveel mogelijk goederen te hergebruiken. door deze te schenken aan diverse minima groepen of goede doelen. Door gebruik te maken van een breed netwerk aan goeie doelen proberen we zo min mogelijk spullen weg te gooien. Wanneer dit niet tot de mogelijkheden behoort dan zullen we proberen de spullen zoveel mogelijk gescheiden in te leveren in een milieustraat. In sommige gevalen laten we een grofvuil container komen vanwege de grote hoeveelheid onbruikbare spullen.

Kosten Besparen

Ontruimingsdienst Noord staat voor

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • 24 uurs service ( ook in het weekend bereikbaar en inzetbaar )
  • Snel inzetbaar
  • Discreet en eerlijk
  • Maatwerk
  • Betaalbaar

Zorgeloos Opgeruimd