• 0031 (0) 639777639
  • info@ontruimingsdienstnoord.nl
  • Dordsestraat 20 Emmen

Afvoeren Oude Meubelen

Oude Meubelen laten afvoeren.

Het laten afvoeren van oude meubelen , bankstellen en tafels kan al vanaf 150 euro. Dit geld voor herbruikbare meubelen. De kosten voor Meubelen die moeten worden afgevoerd zijn vanaf 200 euro, inclusief de kosten voor het afvoeren van grof vuil.

Tegenwoordig word direct een kringloop ingeschakeld voor het afvoeren van meubilair en steeds vaker word dit dor hun geweigerd. De kringloop raakt simpelweg het overschot aan oude donkere meubelen niet kwijt, en neemt daarom niks nieuws aan.

afvoeren oude meubelen
Zulke meubelen verdienen natuurlijke een tweede kans.

Het is een gegeven feit dat deze oude meubelen erg groot, zwaar en onhandig zijn. Zelf wegbrengen naar de stort kost veel moeite en tijd, u heeft een grote auto of zelfs een vrachtauto nodig. Tevens hanteren sommige gemeente een kleine particulieren tarief voor het afvoeren van goedere meubelstukken.

Mijn oude meubelen moeten weg

Wij halen uw oude meubelen op met 2 mensen, u hoeft niks te tillen en wij zorgen er ook voor (indien mogelijk) dat de bank gedemonteerd wordt voor transport. Wanneer de meubelen zijn ingeladen en u tevreden bent, dan betaalt u de factuur. Betaling per mobiele pin , contact of factuur is mogelijk.

Wat zijn de kosten van het afvoeren van oude meubelen

Vraag een offerte aan wanneer u zeker wilt zijn van de kosten. Als u snel een inschatting wilt, hier zijn de factoren die meetellen voor de kosten, waaronder:

  • Zijn de oude meubelen nog geschikt voor een tweede ronde.? Dan kost het gemiddeld ( vanaf ) € 150,- om ze te laten op halen.
  • Zijn de oude meubelen niet meer bruikbaar : En hierbij kunt u denken aan : donkere eiken meubelen, oude kleiding kasten , bankstellen waar dieren hebben ongelegen, de stoffering is versleten. Het houtwerk zit vol krassen. ? En kunnen de meubelen niet nog een tweede ronde mee dan zijn de kosten vanaf 200 euro.
  • Moeten we hulpmiddelen inzetten om de bank naar beneden te krijg omdat er bijvoorbeeld geen lift aanwezig is, dan komen deze kosten boven op de factuur.
  • Woont u hoger dan de 2e verdiepen en is er geen lift aanwezig en moeten de meubelen via de trap naar beneden dan zullen de extra kosten in rekening worden gebracht.
  • Gaat het om een complete set meubelen die moeten worden afgevoerd dan maken we in overleg met u een offerte voor het in totaal afvoeren van de meubelen. Soms kan het voordeliger zijn om een container te laten komen, ipv alles los naar de stort te brengen.

Afspraak maken voor het afvoeren van u oude meubelen.

Via de onderstaande link kun u snel een afspraak maken voor het afvoeren van u oude meubelen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK of Bel direct op 06-39777639